2019. május 25-én a balatonszőlis nyugdíjasok és hátrányos helyzetű családok a Balatonszőlős egészséges életmód programsorozathoz kapcsolódóan  a Sárvári Gyógy- és Termálfürdőbe kirándultak!

Az érkezés után 9 órától 14 óráig a nyugdíjasok a gyógyfürdő szárnyban, a családi szárnytól elkülönülve nyugodt környezetben élvezhették a lazító, meleg vizes, relaxáló fürdőzést és zavartalanul pihenhettek a kiváló minőségű sárvári gyógyvízzel töltött medencékben és az élménymedencék vízbuzgárja, a vállmasszírozója, sodrófolyosója tökéletes kikapcsolódást kínált számukra. A családi szárnyban pedig a kisgyermekesek válogathattak a különböző méretű csúszdák és élménymedencék közül. Többen igénybe vették a finn szaunákat, gőzfürdőket és aromakabinokat. Nagy sikere volt a Kneipp-medencének és élmény-zuhanyoknak is, melyek a testi-lelki felfrissülésről egyaránt gondoskodtak.

15.00 órakor indultak hazafelé a Balatonszőlősiek, és útközben megálltak a Dabrókai Csárdában, ahol a közösségfejlesztés jegyében egy kellemes étkezést költöttek el az idősek és kisgyermekes családok egymás társaságában.

A kirándulás a Humán közszolgáltatások fejlesztése az Észak-Balatoni térségben c. projekthez kapcsolódóan, Balatonszőlős egészséges életmód programsorozat – egészségtudatossági és közösségfejlesztési programok megvalósítása szolgáltatás ellátása keretében az EFOP-1.5.2-16-2017-00016 azonosító számú projektben került megrendezésre.

Mi a véleményed? Írd meg nekünk!