A Vászolyiak Keszthely környékén jártak!

2018. augusztus 25-én a Zeleus Kft és Vászoly Község Önkormányzatának szervezésében a Vászolyiak Keszthely és környékére kirándultak. A kirándulás a Humán közszolgáltatások fejlesztése az Észak-Balatoni térségben című projekthez kapcsolódóan, a Vászoly egészséges életmód programsorozat keretében, az EFOP-1.5.2-16-2017-00016 azonosító számú projektben került megrendezésre.

08:00 órakor indultak, és először a Tapolcai-tavasbarlang Látogatóközpont felé vették az irányt.  A látogatóközpontban megtekintették a kiállítást, majd pedig csónakáztak a barlangban.

 

Ebéd után továbbindultak Keszthelyre, a Vadászati Múzeumba, mely a leghíresebb vadászati múzeum Európában: 5 földrész több mint 200 vadfaját csodálhatták meg a Vászolyiak, majd a különleges modellvasút kiállítást is élvezhették a gyerekek, végül pedig egy kisvasútra is felülhettek.

 

Itt meguzsonnáztak, majd továbbmentek Badacsonyba, ahol meglátogatták az Egry József Emlékmúzeumot és sétálhattak a Balaton partján, majd Badacsony belvárosában. Vacsora után hazaindultak és 20.00 órakor érkeztek haza egy élményekben gazdag nap végén.

 

Leave a Comment