Balatonfüred Ultramarathon

Balatonfüred Ultramarathon

1 pálya - 6 ultrafutó verseny
2019. október 18-20-a között kerül megrendezésre idén először, de hagyományteremtő szándékkal a Balatonfüred Ultramarathon. A verseny 2 km-es hitelesített körpályán zajlik majd, az Aranyhíd sétányon! Legyél te is részese ennek a fantasztikus élménynek!

Balatonfüred Ultramarathon futóverseny

Ha egy igazi kihívásra vágysz,

akkor ott a helyed idén októberben a Balatonfüred Ultramarathonon! Számos táv közül választhatsz, futhatsz 50 km-t vagy akár 100-at, 6-12-24, de 48 órán keresztül is! Az eredmények világranglistára is felkerülnek.

 

A 24 órás és 100K futam megkapta a Nemzetközi Atlétikai Szövetség bronz minősítését!

ha egyedül nem mernél nekivágni egy hosszú távnak,

arra is van mód, hogy csapatban induljatok a 100 km-es vagy 24 órás megmérettetésen, vagy, hogy a 12 órás versenyt párban teljesítsétek! De a létszám korlátozott (kivétel a 12h, 100k, 24h, 48h), úgyhogy ne habozz: nevezz most!

Akkor is várunk szeretettel, ha a rövidebb távokat kedveled, mert indul félmaratoni és maratoni táv is. A létszám itt is korlátozott!

Tudj meg többet a versenyünkről (részletek, feltételek, nevezési díja, rajtcsomag)>>

[ujicountdown id=”Szerelmes Füred” expire=”2019/10/18 10:00″ hide=”true” url=”” subscr=”BU” recurring=”” rectype=”second” repeats=””]

Meggyőztünk és neveznél?

Itt megteheted>>

A nevezés előtt kérünk, hogy olvasd el a Versenyszabályzatot, az Általános Szerződési Feltételeket és az Adatvédelmi Nyilatkozatot!

TÁMOGATÓINK

Információk

Milyen feltételekkel vehetsz részt, mennyi nevezési díj, hol nevezhetsz, milyen a pálya, mit tartalmaz a rajtcsomag.

Szeretnél naprakész lenni a versenyeinkkel kapcsolatban?

Iratkozz fel a hírlevelünkre >>

LEGFRISSEBB HÍREK

ami a házunk táján történik

Ti mondtátok:

Első alkalommal vettem részt idén ezen a versenyen és ez volt egyben az első 50 km-es versenyem. Gyönyörű helyszín, pálya, kifogástalan szervezés, nagyon kedves, mosolygós és segítőkész segédek végig az útvonalon. Családias, baráti hangulat nem csak a verseny alatt. Már biztos hogy jövőre is visszatérek ide.

František Varga

František Varga

Köszönjük, hogy megszerveztétek ezen a szép tájon ezt a kellemes hangulatú versenyt! Üdvözlettel a Péti és a V.K.F. Várpalota Körül Futók tagjai

(Don Quijote Run 2018.)

Dékány Ferenc

Dékány Ferenc

Köszönjük a lehetőséget és örülünk hogy támogathattuk az ovit…csodás a falu gyönyörű a környezet biztosan visszatérünk hozzátok!! (Don Quijote Run 2018.)

Kalapács Adrienn & Vojtek Andrea

Kalapács Adrienn & Vojtek Andrea

Szuper volt minden: a remek pálya jól eltalált frissítővel, a kitűnő szervezés, az élő zene, az önkéntes szpíker személyisége, a terülj-terülj asztalka és ami mindent vitt, az a kicsi lurkók láncreakciója egy-egy befutó láttán. Az embert már csak ez is hajtotta a célkapu felé. Nagyon jól éreztem magam!

(CountryMan Trail 2018.)

Guba Mara

Guba Mara