CountryMan Trail

CountryMan Trail

Barnag
A tavalyi sikeren felbuzdulva 2021-ben ismét megszervezésre kerül a CountryMan Trail futóverseny, mely igazi falusi szpartakiád jelleget ölt – terepen /erdőn, mezőn, dombokon/ a Balaton felvidék pompás tájain halad az útvonal.

CountryMan Trail futóverseny

A falusias jelleget kiemeli,

hogy a futóversenyeken megszokott izotóniás italokon és gyümölcsökön kívül itt – a faluban élő asszonyok által sütött sütemények, pogácsák is fellelhetők lesznek, csakúgy mint a kolbász, szalonna, zsíroskenyér hagymával és a sör is.

A verseny minden résztvevője egyedi és különleges befutóérmet kap,

és tombolasorsoláson vesz részt – a leggyorsabbakat külön díjazzuk!

Tudj meg többet a versenyünkről (részletek, feltételek, nevezési díja, rajtcsomag)>>

 

[ujicountdown id=”Szerelmes Füred” expire=”2021/06/26 06:00″ hide=”true” url=”” subscr=”CMT” recurring=”” rectype=”second” repeats=””]

 

Meggyőztünk és neveznél?

Itt megteheted>>

A nevezés előtt kérünk, hogy olvasd el a Versenyszabályzatot, az Általános Szerződési Feltételeket és az Adatvédelmi Nyilatkozatot!

TÁMOGATÓINK

Információk

Milyen feltételekkel vehetsz részt, mennyi nevezési díj, hol nevezhetsz, milyen a pálya, mit tartalmaz a rajtcsomag.

Szeretnél naprakész lenni a versenyeinkkel kapcsolatban?

Iratkozz fel a hírlevelünkre >>

LEGFRISSEBB HÍREK

ami a házunk táján történik

Ti mondtátok:

Első alkalommal vettem részt idén ezen a versenyen és ez volt egyben az első 50 km-es versenyem. Gyönyörű helyszín, pálya, kifogástalan szervezés, nagyon kedves, mosolygós és segítőkész segédek végig az útvonalon. Családias, baráti hangulat nem csak a verseny alatt. Már biztos hogy jövőre is visszatérek ide.

František Varga

František Varga

Köszönjük, hogy megszerveztétek ezen a szép tájon ezt a kellemes hangulatú versenyt! Üdvözlettel a Péti és a V.K.F. Várpalota Körül Futók tagjai

(Don Quijote Run 2018.)

Dékány Ferenc

Dékány Ferenc

Köszönjük a lehetőséget és örülünk hogy támogathattuk az ovit…csodás a falu gyönyörű a környezet biztosan visszatérünk hozzátok!! (Don Quijote Run 2018.)

Kalapács Adrienn & Vojtek Andrea

Kalapács Adrienn & Vojtek Andrea

Szuper volt minden: a remek pálya jól eltalált frissítővel, a kitűnő szervezés, az élő zene, az önkéntes szpíker személyisége, a terülj-terülj asztalka és ami mindent vitt, az a kicsi lurkók láncreakciója egy-egy befutó láttán. Az embert már csak ez is hajtotta a célkapu felé. Nagyon jól éreztem magam!

(CountryMan Trail 2018.)

Guba Mara

Guba Mara