RISKA Csillagfényes Füred

Csillagfényes Füred futóverseny

Éjszakai futás
2021-ben tér vissza az éjszakai futás Balatonfüredre!

Gyere és fuss a Balaton partján június 5-én este! Számos táv közül választhatsz: nyolcad-negyed- vagy félmaraton és gyermekfutamok...

A verseny névadó szponzora a RISKA

Ha szeretsz este futni

és élvezni a csillagos égboltot, akkor mindenképpen itt a helyed! Nincs jobb dolog, mint a Balaton közvetlen közelében szelni a kilométereket. Nálunk a Vitorlás térről indulva, a Tagore sétányon teljesítheted az általad kiválasztott távot.

Az ifjabbakat is szeretettel várjuk a versenyen,

hiszen két távon is indulhatnak: 700 méteren és 1,4 km-en.

Sok kísérő programmal készülünk  a Csillagfényes Füred versenyen , a részletekről hamarosan olvashattok a Hírek oldalunkon!

Tudj meg többet a versenyünkről (részletek, feltételek, nevezési díjak, rajtcsomag)>>

[ujicountdown id=”Szerelmes Füred” expire=”2021/06/05 17:40″ hide=”true” url=”” subscr=”CSF” recurring=”” rectype=”second” repeats=””]

Meggyőztünk és neveznél?

Itt megteheted>>

A nevezés előtt kérünk, hogy olvasd el a Versenyszabályzatot, az Általános Szerződési Feltételeket és az Adatvédelmi Nyilatkozatot!

TÁMOGATÓINK

Információk

Milyen feltételekkel vehetsz részt, mennyi nevezési díj, hol nevezhetsz, milyen a pálya, mit tartalmaz a rajtcsomag.

Szeretnél naprakész lenni a versenyeinkkel kapcsolatban?

Iratkozz fel a hírlevelünkre >>

LEGFRISSEBB HÍREK

a Csillagfényes Füred versenyről

Ti mondtátok:

Első alkalommal vettem részt idén ezen a versenyen és ez volt egyben az első 50 km-es versenyem. Gyönyörű helyszín, pálya, kifogástalan szervezés, nagyon kedves, mosolygós és segítőkész segédek végig az útvonalon. Családias, baráti hangulat nem csak a verseny alatt. Már biztos hogy jövőre is visszatérek ide.

František Varga

František Varga

Köszönjük, hogy megszerveztétek ezen a szép tájon ezt a kellemes hangulatú versenyt! Üdvözlettel a Péti és a V.K.F. Várpalota Körül Futók tagjai

(Don Quijote Run 2018.)

Dékány Ferenc

Dékány Ferenc

Köszönjük a lehetőséget és örülünk hogy támogathattuk az ovit…csodás a falu gyönyörű a környezet biztosan visszatérünk hozzátok!! (Don Quijote Run 2018.)

Kalapács Adrienn & Vojtek Andrea

Kalapács Adrienn & Vojtek Andrea

Szuper volt minden: a remek pálya jól eltalált frissítővel, a kitűnő szervezés, az élő zene, az önkéntes szpíker személyisége, a terülj-terülj asztalka és ami mindent vitt, az a kicsi lurkók láncreakciója egy-egy befutó láttán. Az embert már csak ez is hajtotta a célkapu felé. Nagyon jól éreztem magam!

(CountryMan Trail 2018.)

Guba Mara

Guba Mara