Don Quijote Run

Don Quijote Run

Cross futóverseny a Tési-fennsíkon
2020-ban harmadik alkalommal kerül megrendezésre a Don Quijote Run futóverseny a tési szélmalmoknál.

Ez a különleges verseny a Bakony legmagasabb pontján lévő településről – Tésről indul – és itt is ér véget a szélmalmok szomszédságában. Különlegességét a leküzdendő domborzati viszonyok és a pálya egyedi szépsége biztosítja! Igazi cross pálya vár a résztvevőkre, futnak hegyen-völgyön, erdőben és tisztáson, lovardán át, szántóföldön...

Don Quijote Run futóverseny

A Don Quijote Run futópályája

a Tési-fennsíkon halad át, ahol egykor királyok vadásztak. Az egyutcás településen, Tésen már a rómaiak idején is laktak,és legnagyobb nevezetességei a még ma is működőképes állapotban lévő szélmalmok, melyek közül az egyiket egészen 1951-ig rendeltetésszerűen használták is.

A verseny bevételéből tavaly a helyi óvodát támogattuk!

Idén is jótékonykodunk, a Gyermekmosoly Alapítvány bevonásával a nevezési díjak egy részét ismét nemes célra fordítjuk!

Tudj meg többet a versenyünkről (részletek, feltételek, nevezési díja, rajtcsomag)>>

Meggyőztünk és neveznél?

Itt megteheted>>

A nevezés előtt kérünk, hogy olvasd el a Versenyszabályzatot, az Általános Szerződési Feltételeket és az Adatvédelmi Nyilatkozatot!

TÁMOGATÓINK

Információk

Milyen feltételekkel vehetsz részt, mennyi nevezési díj, hol nevezhetsz, milyen a pálya, mit tartalmaz a rajtcsomag.

Szeretnél naprakész lenni a versenyeinkkel kapcsolatban?

Iratkozz fel a hírlevelünkre >>

LEGFRISSEBB HÍREK

ami a házunk táján történik

Ti mondtátok:

Első alkalommal vettem részt idén ezen a versenyen és ez volt egyben az első 50 km-es versenyem. Gyönyörű helyszín, pálya, kifogástalan szervezés, nagyon kedves, mosolygós és segítőkész segédek végig az útvonalon. Családias, baráti hangulat nem csak a verseny alatt. Már biztos hogy jövőre is visszatérek ide.

František Varga

František Varga

Köszönjük, hogy megszerveztétek ezen a szép tájon ezt a kellemes hangulatú versenyt! Üdvözlettel a Péti és a V.K.F. Várpalota Körül Futók tagjai

(Don Quijote Run 2018.)

Dékány Ferenc

Dékány Ferenc

Köszönjük a lehetőséget és örülünk hogy támogathattuk az ovit…csodás a falu gyönyörű a környezet biztosan visszatérünk hozzátok!! (Don Quijote Run 2018.)

Kalapács Adrienn & Vojtek Andrea

Kalapács Adrienn & Vojtek Andrea

Szuper volt minden: a remek pálya jól eltalált frissítővel, a kitűnő szervezés, az élő zene, az önkéntes szpíker személyisége, a terülj-terülj asztalka és ami mindent vitt, az a kicsi lurkók láncreakciója egy-egy befutó láttán. Az embert már csak ez is hajtotta a célkapu felé. Nagyon jól éreztem magam!

(CountryMan Trail 2018.)

Guba Mara

Guba Mara