Kedves résztvevők, ezt mindenképpen olvassátok el!!

Már az elmúlt versenyeinken is megpróbáltunk egyre zöldebbek lenni. Igen, nagyon fontos számunkra a környezetvédelem, és egy futóverseny sajnos legtöbbször sok hulladékkal jár.

🌟Ezért például a Csillagfényes Füreden már bevezettük a szelektív hulladékgyűjtés – aki ott volt talán emlékszik, hogy előfordult, hogy fejjel a kukában találtatok minket a frissítőasztaloknál, amikor a műanyag kukás zacskóból szedtük ki a banánhéjakat vagy vice versa. Ott elkezdtük azt is, hogy a kuponokat nem tettük a rajtcsomagba, hanem e-mailben küldtük ki – ebből is sokat tanultunk, most már tudjuk, hogy legközelebb hogyan csináljuk, hogy mindegyik célba érjen.

Ez a verseny viszont olyan csodálatos környezetben zajlik, hogy úgy döntöttünk, hogy mindent megteszünk a megóvásáért, ezért a következőkre készüljetek: 🚯

Nem lesznek műanyag poharak! – igen, egy darab sem. Ez azt jelenti, hogy a frissítőállomásokon közvetlenül a kulacsotokba töltjük a vizet. 🍼 😊

Tehát a versenyen a kulacs kötelező! Anélkül nem állhatsz a rajtvonalhoz. (Ha esetleg elfelejtenéd elhozni, a helyszínen vásárolhatsz a HAMMER standjánál) Ha inkább a kedvenc bögréddel futnál – ám legyen. De ha vizet vagy izot szeretnél a frissítőasztaloknál vételezni, azt csak így kapod meg. Ugye megérted, hogy nem szeretnénk több száz műanyag pohárral terhelni az amúgy is elnyűtt Földünket? 🌏 Köszönjük a megértésedet.

Frissíteni egyébként két helyen tudsz majd: 5.27 km-nél és 13 km-nél – illetve a célban – 21km / a maratonisták 26.54 km-nél és 34 km-nél – illetve 42 km-nél is. A segítők mindent megtesznek azért, hogy minél gyorsabb legyen a víz/izo kulacsba töltés!

🍎🍌A zöld hulladékot (banánhéj stb.) ezúttal is komposztálni szeretnénk, ezért kérünk téged, hogy figyelj oda, hogy a fekete zsákokba ne dobjál bele a géles stb. műanyag cuccokat. Papírzsepi mehet, az lebomlik 

Az útvonal szalagozását is újrahasznosított szalagokkal oldjuk meg. Nem, nem spórolásból 

Továbbá: nem lesz rajtcsomag. Mindent emailben kapsz meg.

1️⃣0️⃣0️⃣1️⃣Ez azt jelenti, hogy ezúttal nem fogsz rajtszámot sem kapni. A rajtszámot közvetlenül rádnyomtatjuk/írjuk/tetováljuk (Na jó, vicceltünk). Felírjuk rád lemosható formátumban, de kinyomtatva nem kapod meg. Ha nagyon szeretnéd, akkor e-mailben elküldjük neked a verseny után (írj Eszternek az info@rundevu.hu e-mail címre) és ő elküldi neked a rajtszámodat, és ha nagyon szeretnéd eltenni emlékbe – megteheted.

A bokachip átvételkor nem lesznek kinyomtatott listák, ezért kérünk, hogy úgy gyere oda, hogy már tudod fejből a rajtszámodat. Ne aggódj, azért lesz ott egy laptop, hogy segítsen 

Igen, tudjuk, ez sokatoknak nagy változás lesz. De azt is tudjuk, hogy Ti, akik ezt a gyönyörű helyszínt választottátok, biztosan nem csak a tési óvoda megsegítéséért futtok, hanem bizonyára szívesen megóvjátok a Tési-fennsík csodálatos környezetét is!

Mi a véleményed? Írd meg nekünk!