Don Quijote Run infók

Kedves Versenyzők!

KÖZÉRDEKŰ INFORMÁCIÓK

Ezeket az információkat hírlevélben is megkapjátok a hét folyamán, de itt is közzétesszük őket:

Versenyközpont:

 

7 órakor nyit, a helyszíne pedig a tési Napsugár Óvoda udvara (Tés, Szabadság tér 1, 8109). Az iskola épületében van mosdó, WC és öltözési lehetőség (az óvodával szomszédos). Parkolni  a lovarda előtti füves területen tudtok, az óvodától a szélmalmok irányában.

A bokachipeket 08.45-ig tudjátok átvenni.  Ahogy már említettük a DQR zöld verseny lesz.  Így papír rajtszámot nem kaptok, ezért a rajtszámokat alkoholos filccel írjuk rátok. Aki nem szeretné 3 napig viselni, annak ragtapaszra írjuk, amit kívánt helyre ragasztunk 😉

A bokachip – melyet a felnőtt távok résztvevői kapnak – letéti díja 1000 Ft, ezt kérjük, hogy hozzátok magatokkal (pontos összeget, visszadni nem tudunk)!

 

Helyszíni nevezés:

 

A helyszínen is tudtok nevezni:

Nevezési díjak:

Táv Nevezési díj
1/8 maraton 4000.-
1/4 maraton 6000.-
Félmaraton 7000.-
Maraton 8000.-

Pálya:

 

A pályák rajzait itt találod: https://www.rundevu.hu/services/don-quijote-run-cross-futopalya/.  Táblázva, szalagozva lesz, de több bringás segítő is eligazít majd benneteket. A futópálya aszfaltos, földes és murvás utakat tartalmaz.

Verseny:

 

A felenőtt futamok 9 órakor rajtolnak, a gyerekfutam 11.30-kor. Az időmérésért Tóth Tamás (Watchman) felel, a speaker Kaiser Tamás sportriporter lesz.

 

frissítés:

 

Ezt is már tudjátok: környezetvédelmi szempontokat figyelembe véve, nem lesznek műanyag poharak a frissítőasztalokon  

Ezért a kulacs kötelező, kivéve az 5k és a gyermektávon – de ha ezeken indulsz saját poharat akkor is hozz magaddal, hogy a befutás után tudj frissíteni. Persze nem kell ezzel futnod, addig vigyázunk rá a versenyközpontban, távonként külön lesznek elhelyezve, így ahová leteszed, ott megtalálod majd, vízzel feltöltve  

Iso-t (HAMMER) a kulacsba a versenyközpontban vehetnek magukhoz a versenyzők, vízvételi lehetőség a pálya 2 pontján: 5.27 km-nél és 13 km-nél – illetve a célban – 21km / a maratonisták 26.54 km-nél és 34 km-nél – illetve 42 km-nél is.

A pályán lévő frissítőasztalokon gyümölcs is vár benneteket (a zöld hulladékot a gyűjtőhelyre dobjátok legyetek szívesek).

NAGYON FONTOS: ha futás közben bármi olyat fogyasztotok, ami műanyag hulladékkal jár, azt kérünk benneteket, hogy ne dobjátok el sem a futópálya útvonalán, sem a frissítőasztaloknál lévő komposztos fekete zsákokba! Keressétek az erre kijelölt zsákot, vagy adjátok oda a frissítőpont személyzetének, akik majd kidobják.

Fokozottan figyeljünk erre a csodás környezetre. 😊 🌏

A versenyközpontban zsíroskenyér party, gyümölcs és hideg tea vár benneteket.

 

 

Díjazás:

 

Minden induló befutóérmet kap és a versenyszámok abszolút 1-3 helyezettjeit arany-ezüst-bronz éremmel díjazzuk. Eredményhirdetés: 14.00

A virtuális rajtcsomagban találtok még egy 3000 Ft értékű kupont a PreVital Szőlőskör versenyünkre (szeptember 7.), mely átruházható, ha neveztél volna már a Szőlőskörre. A kuponkódot a verseny után e-mailben kapjátok meg és a szokásos módon működik (erről majd bővebben a verseny utáni hírlevélben)

A gyerekek is kapnak befutóérmet, ráadásul meglepetés ajándékot! 😊

 

 

1 thought on “Don Quijote Run infók”

Leave a Comment