Gyakran Ismételt Kérdések

Ki szervezi a futóversenyeket?

A RUNdevu.hu oldal futóversenyeit a Balatoni helyi Értékek Egyesület szervezi, melynek vezetőségi tagja Baranyai Máté ultrafutó, aki a futóversenyeink megálmodója és versenyigazgatója és 10 éve foglakozik futóversenyek szervezésével.

Munkatársaink több, mint 10 éves tapasztalattal rendelkeznek rendezvényszervezés terén, és a frissítő pontjainkon olyan segítőink vannak, akik az ország legnagyobb futóversenyein is rendszeresen dolgoznak (pl. Ultrabalaton, Balatonman).

Hogyan tudok nevezni?

A felső menüsorban (mobilon rejtve van, a 3 vonalra kattintva tudod előhívni) a “Nevezés” menüpontra kattintva tudsz nevezni. Kérünk, hogy nevezés előtt a Versenyeink menüpontra kattintva tájékozódj a nevezési feltételekről.

Neveztem, mit tegyek?

A nevezés két lépcsőben zajlik azért, hogy mást is be tudj nevezni, nem csak magadat. Először a nevezés menüpontra kattintva megadod az adataidat vagy pedig annak az adatait, akit nevezni szeretnél.

A sikeres nevezést követően pedig átirányításra kerülsz egy oldalra, ahol közöljük veled a további teendőket, azaz ki kell választanod a fizetés módját: átutalás vagy bankkártyás fizetés. Ha más nevezési díját egyenlíted ki bankkártyával, akkor a megjegyzés rovatba írd be a versenyző nevét.

Ha az átutalásos fizetési módot választod, akkor kapni fog sz egy díjbekérőt, és a nevezési díj sáv határidejéig van időd kiegyenlíteni a nevezési díjat. ha ez megtörténik, akkor kapni fogsz egy visszaigazoló e-mailt. A feldolgozás hetente történik.

Hol találom a versenyadatokat?

A felső menüsorban (mobilon elrejtve, a vonalakra kattintva előjön) kattints a “Versenyeink” menüpontra és az oldalon minden versenyadatot megtalálsz, az adott verseny leírásánál.

Hogyan tudom kifizetni a nevezési díjat?

A nevezési díjat kiegyenlítheted online, bankkártyás fizetéssel, az OTP Simple Pay rendszerén keresztül, vagy pedig banki átutalással. A nevezési űrlap kitöltése után átirányításra kerülsz egy oldalra, ahol kiválaszthatod a fizetés módját. Ezt a lépést ne hagyd ki, különben nem fog élni a nevezésed!

Ha utalni szeretnél:

Bankszámla-adatok az átutalással történő fizetéshez:

Kedvezményezett: Balatoni Helyi Értékek Egyesület

Bankszámlaszám: 1174 8069 2551 0771

Külföldről utaláskor:
IBAN: HU77 1174 8069 2551 0771 0000 0000
BIC (SWIFT) OTPVHUHB

– Megjegyzés rovatba feltétlenül kérjük a verseny és résztvevő(k) névének és a versenyszámnak (páros vagy szingli futam) a megjelölését!

Hová utaljam a nevezési díjat?

Bankszámla-adatok az átutalással történő fizetéshez:

Kedvezményezett: Balatoni Helyi Értékek Egyesület

Bankszámlaszám: 1174 8069 2551 0771

Külföldről utaláskor:
IBAN: HU77 1174 8069 2551 0771 0000 0000
BIC (SWIFT) OTPVHUHB

– Megjegyzés rovatba feltétlenül kérjük a verseny és résztvevő(k) névének és a versenyszámnak (negyedmaraton stb) a megjelölését!

Lesérültem, milyen lehetőségeim vannak?

Amennyiben neveztél és befizetted a nevezési díjat, ám az egészségi állapotod nem teszi lehetővé a versenyen való részvételt, akkor a nevezési díjadat beszámítjuk bármelyik abban az évben vagy a követező évben megrendezésre kerülő futóversenyünk nevezési díjába. Kérjük, hogy jelezd a helyzetet az info[kukac]rundevu[pont]hu email címen Eszternek.

Hány éves kortól lehet részt venni egy adott távon?

Hamarosan érkezik a  válasz!

Tudok nevezni a helyszínen?

A legtöbb versenyünkről van erre lehetőség (kivétel a One Way Ticket Run), de azért érdemes megnézni a friss híreinket vagy az adott esemény facebook oldalát, mert ha megtelt a létszám, akkor lezárjuk a verseny nevezését és ebben az esetben a helyszínen sem lehet már nevezni.

A Szőlőskör versenyünkön a helyszíni nevezőknek nem jár póló és étkezési jegyet is csak 500 Ft-ért tudnak váltani.

Más futóversenyen nyertem egy nevezést az egyik versenyetekre. Hogyan tudom érvényesíteni?

Írj Eszternek az info[kukac]rundevu[pont]hu e-mail címre és küld el neki a nyereményről szóló kupon vagy levél beszkennelt vagy fotózott példányát. Majd nevezz az adott verseny nevezési felületén, és utána aktiváljuk a nevezésedet.

Neveztem, de elfelejtettem utalni, él még a nevezésem?

Igen. A nevezések nem törlődnek a versenyig. Írni fogunk egy emlékeztető e-mailt a következő nevezési díj sáv váltás előtt, hogy emlékeztessünk a versenyre. Ha akkor úgy döntesz, hogy mégsem veszel részt, akkor töröljük a nevezésedet. Arra is van lehetőség, hogy később utalj, de akkor már az a nevezési díj lép életbe, amelyik azon a napon aktuális.

Szeretnék módosítani a távon, megtehetem?

Igen. Az utolsó online fizetési határidőig megteheted, ám ha alacsonyabb árú versenyre módosítasz, nem áll módunkban pénzt visszautalni. Ha drágább versenyszámra módosítasz, akkor a különbözetet utalnod kell, a megjegyzésbe pedig írd be a versenyszámot, amire módosítani szeretnél és azt, hogy versenyszám váltás.

Kapok számlát a nevezési díjról?

Igen. Mindenképpen kapsz, akkor is, ha nem kérsz céges számlát. Ebben az esetben a befizető neve és címe kerül a számlára. Ha céges számlára van szükséged, a nevezési felületen(az adataid sikeres megadás után, amikor átirányításra kerülsz, a fizetési mód kiválasztásánál) add meg a számlázási adatokat.

A futóverseny esőben is meg lesz tartva?

természetesen, hiszen akkor kell futni, ha jól esik 🙂

Viccet félretéve, bár tudjuk, hogy a helyzet nem ideális olyankor, sem a futóknak, sem a segítőknek, de a rendezvények eső vagy havazás (ami reméljük, nyáron nem lesz 🙂 ) esetén sem maradnak el.

Átadhatom a nevezésemet másnak?

Igen, viszont bizonyos versenyünkön ez gondot okozhat, ha közeli a verseny dátuma, hiszen a Szerelmes Füred versenyen a bögrefeliratot, a Szőlőskör versenyen a pólófeliratot nem tudjuk módosítani.