Kedves futók!

Mint tudjátok, a koronavírus miatt több versenyt el kellett halasztani, köztük Magyarország egyik legimpozánsabb versenyét, az Ultrabalatont. Új időpontja előreláthatólag október 1-4. lesz, viszont a Balatonfüredi UltraFutó Fesztivál futóversenyünk szintén azon a hétvégén került volna megrendezésre. Egyesületünk viszont úgy döntött, hogy átadjuk ezt a hétvégét az Ultrabalatonnak:

Kedves Szervezőtársam – Muki!

A magyar ultrafutás érdekében – immáron sokadszor – ismét segítőkészséget kívánok mutatni – jelen esetben feléd!
Mivel a Balatonfüredi UltraFutó Fesztiválra a számodra is fontos sétányok és parkolók részemről lefoglalásra kerültek már – ezért ezt nem tudnátok használni a beleegyezésem nélkül! Figyelembe véve, hogy mennyi ember boldogsága rejlik az UB tókerülésben – annak ellenére átadom számotokra a területet, hogy ezáltal minket elég jelentős anyagi és erkölcsi kár is ér! Nem vagyok mártír de a józan ész és a sportbarátságon túl itt most a futók és a futás szeretete is diktál!
Telefonos egyeztetésünk után – a Balatonfüredi Önkormányzattal, a Magyar Atlétikai Szövetséggel is egyeztettem – szervezőtársaimon és szponzoraimon kívűl.
Ezek alapján az október 1-4 időpontot számodra átadom, rendezvényed az UB sikeres lebonyolítása érdekében!
Ezáltal a Balatonfüredi UltraFutó Fesztivál 6 és 24 órás OB időpontja – október 23-25-re esik.
Így a november 7-én rendezendő Ukko Balatonalmádi Ultra verseny és 12 órás OB új időpontja november 14.
Kérlek, hogy ezen rendezvényeken segíts számomra, hogy minimalizálni tudjam az így engem és Egyesületemet érő károkat.
Erre az egyeztetésre szeretettel várlak Balatonfüredre!
Az UltraBalaton szervezéséhez sok sikert kívánva – futóidnak rengeteg élményt remélve – maradok tisztelettel és sporttársi üdvözlettel:
Baranyai Máté
Balatoni Helyi Értékek Egyesület
Balatonfüredi Atlétikai Club

Reméljük, hogy az eddig benevezett versenyzők támogatnak minket ebben a döntésben és a változásról hamarosan emailben tájékoztatunk benneteket!

Mi a véleményed? Írd meg nekünk!