Rajtlista egyeztetés

A mai napon kiment egy hírlevél a 7. Prevital Szőlőskör nevezői számára, de a rendszer 26 email címet visszautasított. Ha neveztél, de nem találnád a hírlevelet, itt elolvashatod a tartalmát:

 

Kedves NEVEZŐ!

Azért írok neked, mert korábban neveztél a szeptember 5-én megrendezésre kerülő 7. Prevital Szőlőskör Fesztivál futóversenyre. (Ha esetleg korábban jelezted volna már nekem, hogy nem tudsz eljönni, akkor kérlek, hogy tekitnsd tárgytalannak ezt a levelet, sajnos a hírlevélküldő rendszer nem tudja, hogy mi már beszéltünk :))

Egy fontos dologra szeretnélek megkérni: szeretném, ha megtekintenéd a rajtlistát, és ha bármi hibát találsz benne, azt jeleznéd nekem: https://www.rundevu.hu/prevital-szoloskor-2020/rajtlista-2020/

Erre azért van szükség, mert idén egyéni, állandó és névreszóló rajtszámokat gyártunk, mely olyan anyagból készül, amit 40 év múlva is büszkén viselhetsz és bármelyik RUNdevu futóverseny használni tudod majd. Döntésünkben az ‘örökemlék’, az ‘állandóság’, a ‘környezettudatosság’ a ‘hűség’ és a ‘hála’ elég nagy szerepet játszott 🙂

A névreszóló rajtszámodat a chip letéti díj ellenében, rajtszámchippel együtt hazaviheted, és soha többé nem kell nálunk sorban állni egyik versenyünkön sem – elég elhoznod magaddal!

 

Egy másik fontos dolog: van, aki még nem fizette be a nevezési díjat. Ezt a rajtlistában dőlt betűvel jelezzük. Ha esetleg már utaltál volna, de mégis dőlt betűs a neved, akkor ne aggódj, az utalásos lista dátuma mindig kiemelten szerepel az oldal tetején, lehet, hogy csak várnod kell, hogy frissüljön a lista. Ha pedig fizettél, de nem találod magad, akkor írj nekem kérlek az email címre!

Ha ultra versenyre neveztél, de nem utaltál és/vagy nem jössz és ezt eddig nem jelezted, akkor kérlek feltétlenül írj nekem augusztus 25-ig, mert a versenyre névreszóló célszalagot is gyártunk!

Ha augusztus 26-ig nem jelzel és nem él a nevezésed (nem történt befizetés), akkor automatikusan töröljük a regisztrációdat.

Kérünk mindenkit, hogy jelezzen vissza, ha problémát észlel vagy nem jön a versenyre, de ezt még nem jelezte korábban! A segítslgeteket előre is köszönjük!

Leave a Comment