Nevezési feltételek

2019-01-02

 

Ez szükséges a nevezéshez:

Először is kattints a verseny nevezési felületére>>

Ott tölts ki minden mezőt.  Fontos, hogy elolvasd és elfogadd az adatvédelmi nyilatkozatot és a versenyszabályzatot.

Kattints a “KÜLDÉS” gombra. Ha sikeres volt a nevezés, akkor átirányításra kerülsz a fizetés oldalra*, ahol kérlek, válaszd ki a versenytávot és kattints a NEVEZEK gombra. Ha mást neveztél be, akkor a vásárláskor annak az adatait írd be, aki a nevezési díjat kiegyenlíti és üzenetben írd be a versenyző nevét.

*Ha van kuponkódod, akkor azt majd a fizetés oldalon tudod érvényesíteni, miután kiválasztottad a versenyszámo(ka)t (ott több nevezést is fizethetsz egyben, akár bankkártyával is), és rákattintasz a nevezek gombra.

A nevezési listákat a befizetések alapján hetente frissítjük és a visszaigazoló e-maileket is akkor küldjük ki. Ha a befizetés után egy héttel még nem kapsz visszaigazolást a nevezésedről,és nem találod a SPAM mappában vagy gmail esetében a promóciós fülre kattintva, akkor kérünk, hogy írj Eszternek az info[@]rundevu[pont]hu e-mail címre, ő segíteni fog mindenben!

A nevezési díjak: hamarosan!

1/8 maraton
1/4 maraton
félmaraton
maraton
50k

Helyszíni nevezésre (kivétel 50K) a versenyközpontban is lesz lehetőség a rajtcsomag osztásának időpontjában. Nevezéssel és számlázással kapcsolatos kérdésekben a RUNdevu.hu csapata az info[kukac]rundevu[pont]hu címen áll rendelkezésetekre.

A nevezési díj a helyszínen:

Helyszínen
1/8 maraton
1/4 maraton
félmaraton
maraton
50k

 

HOGY MIT KAPTOK CSERÉBE A nevezési díjért?

Itt megtudhatjátok>>