Kirándulások és túrák

A Balatoni Helyi Értékek Egyesület több önkormányzattal is együttműködik, és a “Humán közszolgáltatások fejlesztése az Észak-Balatoni térségben” című,  EFOP-1.5.2-16-2017-00016 azonosító számú projektbe, az egészséges életmód és közösségfejlesztés jegyében kirándulásokat és túrákat szervez, elsősorban a Balaton-felvidéken, hogy a helyiek megismerhessék a térség rejtett kincseit, de távolabbi helyszínekre is ellátogathatnak ingyenesen a résztvevők a pályázat keretén belül.

2018-ban jártunk Gellán, a Halom-hegyen, a Zádor várnál, hajókáztunk Balatonfüreden, ellátogattunk a Sobri Jóska Kalandparkba, Nyíregyházára, Szentendrére, Vörsre és Bécsbe is. A 2019-es programokról, kirándulásokról és túrákról az egyesület facebook oldalán lehet: https://www.facebook.com/bhebalaton/

Értékes, hasznos és szívet melengető programok, események a Hely SZERELMESEINEK!
– Szegedi Csaba

Kirándulásaink és túráink a Humán közszolgáltatások fejlesztése az Észak-Balatoni térségben c. projekthez kapcsolódóan, az egészséges életmód programsorozat – egészségtudatossági és közösségfejlesztési programok megvalósítása szolgáltatás ellátása keretében az EFOP-1.5.2-16-2017-00016 azonosító számú projektben kerül megrendezésre.