Nevezési feltételek

2018-12-27

A nevezéshez szükséges tennivalók:

Először is kattints a verseny nevezési felületére>>

Ott tölts ki minden mezőt. Fontos, hogy elolvasd és elfogadd az adatvédelmi nyilatkozatot és a versenyszabályzatot. Ne felejts el futós fényképet küldeni magadról!

Kattints a “KÜLDÉS” gombra. Miután neveztél, szükség van a nevezési díj kiegyenlítésére. Ezt megteheted online bankkártyás fizetéssel is vagy banki átutalással. Ha sikeres volt a nevezés, akkor átirányításra kerülsz a fizetés oldalra. Itt választhatsz, hogy milyen módon szeretnél fizetni, majd a véglegesítés után várd a visszaigazoló e-mailt. Ha ez nem érkezne meg, akkor nézd meg a SPAM mappát vagy gmail esetében a promóciós fülre is érdemes kattintani! Ha ezután sem találnád, akkor írj nekünk. A levelet címezd Eszternek, segíteni fog mindenben!

A nevezés akkor válik érvényessé, ha az átutalás napján érvényes nevezési díj összege megérkezik a verseny bankszámlájára. (Tehát ne az on-line nevezés napját, hanem a banki utalásét vegyétek alapul a nevezési díj összegénél!)

FONTOS: Csak 125 férfi és 125 női versenyző nevezését tudjuk fogadni erre az őrült megmérettetésre, így időben nevezz, nehogy lemaradj! A One Way Ticket Run versenyen csak a 18. életévüket betöltött futók indulhatnak!

A nevezések feldolgozás heti rendszerességgel történik, a rajtlisták frissítése ez alapján történik.

 

Csatlakozz az eseményhez: https://www.facebook.com/events/113671202883758/
Jó felkészülést kívánunk!