Nevezési feltételek

2018-12-30

Ez szükséges a nevezéshez:

Először is kattints a verseny nevezési felületére>>

Ott tölts ki minden mezőt. Ha párban futtok, akkor a párod adatait is. Fontos, hogy elolvasd és elfogadd az adatvédelmi nyilatkozatot és a versenyszabályzatot.

Kattints a “KÜLDÉS” gombra. Ha sikeres volt a nevezés, akkor átirányításra kerülsz egy oldalra, ahol kérlek, válaszd ki a versenytávot és kattints a NEVEZEK gombra. A nevezési díjat kifizetheted bankkártyával vagy átutalással (mindkét esetben kérlek, menj végig a “vásárlás” folyamatán). Ha mást neveztél be, akkor a vásárláskor annak az adatait írd be, aki a nevezési díjat kiegyenlíti és üzenetben írd be a versenyző nevét.

A nevezési listákat a befizetések alapján hetente frissítjük és a visszaigazoló e-maileket is akkor küldjük ki. Ha a befizetés után egy héttel még nem kapsz visszaigazolást a nevezésedről,és nem találod a SPAM mappában vagy gmail esetében a promóciós fülre kattintva, akkor kérünk, hogy írj Eszternek az info[@]rundevu[pont]hu e-mail címre, ő segíteni fog mindenben!

A nevezési díj minden távra:

március 15-ig 5.000 Ft/fő

november 15-ig 7.000 Ft/fő

január 15-ig 8.000 Ft/fő

 

 

Helyszíni nevezésre a versenyközpontban van lehetőség a rajtcsomag osztásának időpontjában. Nevezéssel és számlázással kapcsolatos kérdésekben a RUNdevu.hu csapata az info[kukac]rundevu[pont]hu címen áll rendelkezésetekre.

A nevezési díj a helyszínen: 9.000 Ft/fő

 

 

HOGY MIT KAPTOK CSERÉBE A nevezési díjért?  Itt megtudhatjátok>>