Thetis Birtok Szerelmes Füred

Szerelmes Füred futóverseny

páros - szingli - egyéni - félmaraton
Izgalmas futás a Valentin-nap hétvégéjén, mely garantáltan emlékezetessé teszi a szerelmes pároknak az év legromantikusabb időszakát! A Szerelmes Füred egy olyan páros futóverseny, ahol a szerelmespárok alkotnak egy csapatot. Előbb a fiúk teljesítik a kijelölt távot, majd a váltást követően a lányok futnak a célig, ahol a fiúk várják őket egy szál virággal, melyet mi biztosítunk! Van lehetőség arra is, hogy együtt fussatok, "kéz a kézben"! Fotósunk minden párosról exkluzív képet készít a váltóhelyen és a célba érkezéskor is.

A verseny névadó szponzora:

Thetis - Balatonfüred-Balatonszőlős

Elmondhatjuk, hogy immáron hagyománnyá vált, hogy a Szerelmes Füred már nem csak páros utcai futóverseny,

hiszen gondolunk azokra is, akik párral nem rendelkeznek, de szívesen vennének részt e jó hangulatú és különleges rendezvényen, ezért a párok versenye előtti “párkereső” azaz szingli futamra is várjuk lány és fiú, nő és férfi – vagy nevezzük akárhogy is futóinkat – regisztrációját, jelentkezését, korhatár megkötése nélkül!

2019-ben a páros és párkereső (szingli) futam mellett közkívánatra egyéni futamot is indítottunk. Hiszen többen jelezték, hogy szeretnének részt venni ezen a romantikus futáson, de a párjuk nem fut, ám szívesen eltöltené velük a Valentin-nap hétvégéjét Balatonfüreden és szurkolna vasárnap a Szerelmes Füred versenyen, és nem éreznék jól magukat, ha a szingli futamban kellene indulniuk. Így  az V. Szerelmes Füred utcai futóversenyen ismét lesz egyéni futam is “páratlan” futóknak, akik valóban páratlanok, ám nem szinglik 😀

Ahgy 2020-ban, 2021-ben is azoknak a pároknak, akik szeretnék együtt leküzdeni a  távot (tehát nem váltóban), lehetőséget adunk erre, így a nevezésnél figyeljetek, hogy mit jelöltök be: Együtt futunk, nem páros váltó 🙂 Az együtt futunk versenyszámban a gyerekek is együtt futhatnak a szüleikkel, de a VI. Szerelmes Füreden ismét szervezünk “Szerelmünk Gyümölcse” gyermekfutamot!

 

A félmaratoni táv is várja a hosszabb futás szerelmeseit.

És még egy újdonság: 2021-ben indul a “Kortalan szerelem” futam az idősebbeknek, melyben 60 év feletti fitt szerelmes párokat váruk egy 3,5 km-es sétára!

Hogy milyen hangulatú a versenyünk?

Bár februárban még nincs meleg, de elmondhatjuk, hogy a versenyen a nemcsak a futás, de a szerelem is fűti a résztvevőket! Természetesen a Vitorlás téren felállított versenyközpontban fűtött öltöző és melegedő is a futók rendelkezésére áll. Dj-k buzdítják a futókat 2 helyen is, a versenyközpontban pedig az eredményhirdetés után koncert várja a legkitartóbbakat! Mindenki kap egy csodálatos befutóérmet és aki a bővített verziót választja, egy igen gazdag rajtcsomagot, a leggyorsabb futókat természetesen szuper díjazásban részesítjük!

Tudj meg többet a versenyünkről (részletek, feltételek, nevezési díja, rajtcsomag)>>

[ujicountdown id=”Szerelmes Füred” expire=”2021/02/14 10:00″ hide=”true” url=”” subscr=”Szerelmes Füred futóverseny” recurring=”” rectype=”second” repeats=””]

Meggyőztünk és neveznél?

Itt megteheted>>

A nevezés előtt kérünk, hogy olvasd el a Versenyszabályzatot, az Általános Szerződési Feltételeket és az Adatvédelmi Nyilatkozatot!

TÁMOGATÓINK

Információk

Milyen feltételekkel vehetsz részt, mennyi nevezési díj, hol nevezhetsz, milyen a pálya, mit tartalmaz a rajtcsomag.

Szeretnél naprakész lenni a versenyeinkkel kapcsolatban?

Iratkozz fel a hírlevelünkre >>

LEGFRISSEBB HÍREK

a Szerelmes Füred versenyről

Ti mondtátok:

Első alkalommal vettem részt idén ezen a versenyen és ez volt egyben az első 50 km-es versenyem. Gyönyörű helyszín, pálya, kifogástalan szervezés, nagyon kedves, mosolygós és segítőkész segédek végig az útvonalon. Családias, baráti hangulat nem csak a verseny alatt. Már biztos hogy jövőre is visszatérek ide.

František Varga

František Varga

Köszönjük, hogy megszerveztétek ezen a szép tájon ezt a kellemes hangulatú versenyt! Üdvözlettel a Péti és a V.K.F. Várpalota Körül Futók tagjai

(Don Quijote Run 2018.)

Dékány Ferenc

Dékány Ferenc

Köszönjük a lehetőséget és örülünk hogy támogathattuk az ovit…csodás a falu gyönyörű a környezet biztosan visszatérünk hozzátok!! (Don Quijote Run 2018.)

Kalapács Adrienn & Vojtek Andrea

Kalapács Adrienn & Vojtek Andrea

Szuper volt minden: a remek pálya jól eltalált frissítővel, a kitűnő szervezés, az élő zene, az önkéntes szpíker személyisége, a terülj-terülj asztalka és ami mindent vitt, az a kicsi lurkók láncreakciója egy-egy befutó láttán. Az embert már csak ez is hajtotta a célkapu felé. Nagyon jól éreztem magam!

(CountryMan Trail 2018.)

Guba Mara

Guba Mara