Vírushelyzet miatti intézkedések

Tisztelt Versenyzők, Szurkolók, Kísérők és minden Közreműködő!

A köztünk élő vírus kapcsán és a növekedő megbetegedésszám ismeretében, Magyarország Kormánya új, az eddiginél szigorúbb intézkedéseket vezetett-, és jelentett be alig 1 órával ezelőtt!

Azért, hogy lehessen verseny és a mi kis sportközösségünkben ne, vagy kevésbé terjedjen a vírus – a következő kérésekkel fordulunk hozzátok és az alábbi rendelkezéseket vezetjük be a verseny lebonyolításával kapcsolatban:

– A pénteki /17.00-20.00/ és a szombati 03.30-08.30-ig történő rajtszámkiadáskor kollégáink számát megnöveljük, minél kevesebbet kelljen sorban állnotok! Mindeközben megkérünk mindenkit a másfél méteres távolság betartására és a zárt térre vonatkozó szabályok /maszkviselés/ figyelembevételére.

– Kollégáinkat pénteken orvosi vizsgálatnak vetjük alá, Ti csak teljesen egészséges személyzettel érintkezhettek! Az egészségügyi személyzet számát megnöveljük!

– Megkérünk Titeket, hogy a kihelyezett kézfertőtlenítőket és mosdókat bátran használjátok!

– Akinek nem jó a közérzete, vagy a vírus tüneteit fedezi fel magán – inkább ne jöjjön a versenyre, a nevezése nem vész el – áttesszük a 2021-es rendezvényre!

– A rajtceremónia helyszínére – futballpálya – csak rajtszámmal, testhőmérséklet mérést követően engedélyezett a belépés és a versenyen való indulás!

– A gyermekversenyen nem lesz rajtszámosztás, a verseny végén /megkérjük, hogy/ a szülők az érem és az ajándék átvételét követően a sportpályát hagyják el gyermekeikkel!

– A frissítőasztalok felületét és a frissítő személyzet létszámát megnöveljük!

– A mobil wc-k számát megnöveljük, a frissítőállomásokon épített /nem mobil/ illemhelyek használatát tesszük lehetővé! Az egészségügyi személyzetnek külön wc-t és mosdót biztosítunk!

– A díjátadó ünnepséget a befutók után, a lehető leggyorsabban lebonyolítjuk, minél kevesebb várakozásra ‘kényszerítve’ az érdekelteket!

– A masszázsszolgáltatást sajnos idén nem tudjátok igénybe venni, de az orvosi ellátással ugyanúgy állunk rendelkezésetekre!

– S bár nagyon nehéz kimondani, de a nem életvitelszerűen Magyarországon tartózkodó – idegen nemzetiségű futók ne induljanak útnak, őket idén nem tudjuk fogadni! A legyártott ereklyéiket eltesszük e furcsa év emlékeként, nevezésüket pedig átkönyveljük a jövő évi rendezvényünkre, vagy bármely más – általunk szervezett eseményre!

Köszönöm, hogy elolvastatok! Köszönöm a türelmet és a megértést!

Vigyázzatok magatokra, mi is igyekszünk vigyázni Rátok! Akármi is lesz – ezt a versenyt csudamódon lehozzuk még – ha Ti is úgy akarjátok!

Sporttársi üdvözlettel, barátsággal:

Baranyai Máté

versenyigazgató

Leave a Comment